"Onmeunig" bedankt

Het is onvoorstelbaar hoeveel bedrijven, instanties en vrijwilligers een bijdrage hebben geleverd aan dit theaterspektakel. Zonder de financiële – en materiële bijdrage van het bedrijfsleven, lokale instanties, fondsen die ons subsidies hebben verleend en de donaties via onze crowdfundingsactie hadden we deze voorstelling niet kunnen organiseren.

Wat te denken van de medewerking van de familie Boenders op wiens terrein we dit theater mochten organiseren, omwonenden, de school, de Beckumse verenigingen en de kerk. Niet te vergeten de spelers, figuranten, koren, muzikanten, filmploeg, mensen en instanties in Losser en Beckum die ons historisch materiaal ter beschikking hebben gesteld en met wie we gesprekken hebben gevoerd over Pastoor Osse.

Tot slot de werkgroepen Licht en Geluid, Decor, Sponsoring, Catering, Logistiek, Kleding, Financiën, PR en Kaartverkoop. De onvermoeibare inzet en toewijding van de vrijwilligers in deze groepen is ongekend. Vrije dagen zijn opgenomen, avonden en nachten doorgewerkt, hele weekenden aan de slag en dat maandenlang. Jullie zijn de ruggengraat van de productie geweest, geweldig!

Iedereen die een steentje heeft bijgedragen: ”onmeunig” bedankt!

Veel gestelde vragen

  • Tijdens de voorstelling verplaatsen we ons drie keer lopend naar een andere locatie. Is de voorstelling toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, in een rolstoel zitten, of met scootmobiel komen? Ja, de afstanden zijn kort en paden verhard en verlicht. Per voorstelling hebben we ook een aantal plaatsen gereserveerd voor minder validen. Wanneer je het contactformulier invult op de pagina Contact en onder opmerkingen aangeeft welke voorstelling je bezoekt, reserveren wij een plaats voor je. 
  • Ik ben slechthorend, kan ik de voorstelling goed volgen? Omdat dit per persoon verschillend is, is deze vraag is voor ons niet te beantwoorden. Alle spelers worden uitgerust met een microfoon, er is geen ringleiding aanwezig.
  • Ik heb een kaartje gekocht maar ben verhinderd, kan ik deze ruilen voor een andere voorstelling of mijn geld terugkrijgen? Nee, helaas kunnen we geen kaarten omboeken naar een andere voorstelling of het geld terugstorten.
  • Ik heb via de website een kaartje gekocht maar heb geen kaart ontvangen? Per mail (en via whatsapp als je dat hebt aangegeven) ontvang je een bevestiging van de bestelling. Daarop staat een QR code, deze QR code is je toegangsbewijs, je ontvangt daarnaast dus geen kaart.

Overig

Ook minderbedeelden willen we graag de kans bieden dit spektakel mee te maken. Daarom zijn per voorstelling een aantal kaarten beschikbaar tegen gereduceerd tarief. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, stuur dan een mail naar tickets@theaterosse.nl.