Kaartverkoop

Update 23 september 13:00 uur:

Alle voorstellingen zijn uitverkocht. Ook heeft aanmelden voor de wachtlijst geen zin meer. We bedanken u hartelijk voor uw belangstelling! Hou de site van Levenslust (levenslust.com) in de gaten voor een nieuw toneelstuk volgend jaar in ’t Proggiehoes. 

Er zijn voorstellingen op de volgende data:

 • donderdag 14 september, aanvang 19:30 uur => uitverkocht
 • vrijdag 15 september, aanvang 19:30 uur =>  uitverkocht
 • zaterdag 16 september, aanvang 19:30 uur =>  uitverkocht
 • zondag 17 september, aanvang 14:00 uur  =>  uitverkocht
 • donderdag 21 september, aanvang 19:30 uur => uitverkocht
 • vrijdag 22 september, aanvang 19:30 uur =>  uitverkocht
 • zaterdag 23 september, aanvang 19:30 uur => uitverkocht
 • zondag 24 september, aanvang 14:00 uur => uitverkocht

Het terrein is 45 minuten voor aanvang geopend (dit is het tijdstip dat op het digitale ticket staat).  De entree voor volwassenen bedraagt € 29,50 (excl. servicekosten), voor kinderen t/m 12 jaar € 19,50 (excl. servicekosten). Voor de kaartverkoop en het bezoek van het evenement gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden van Levenslust.

Wachtlijst

Wanneer je het contactformulier op de pagina Contact invult, onder opmerkingen aangeeft op welke data je naar de voorstelling zou kunnen komen met hoeveel personen, krijg je van ons een seintje wanneer er kaarten retour zijn gekomen door afzeggingen.

Veel gestelde vragen

 • Tijdens de voorstelling verplaatsen we ons drie keer lopend naar een andere locatie. Is de voorstelling toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, in een rolstoel zitten, of met scootmobiel komen? Ja, de afstanden zijn kort en paden verhard en verlicht. Per voorstelling hebben we ook een aantal plaatsen gereserveerd voor minder validen. Wanneer je het contactformulier invult op de pagina Contact en onder opmerkingen aangeeft welke voorstelling je bezoekt, reserveren wij een plaats voor je. 
 • Ik ben slechthorend, kan ik de voorstelling goed volgen? Omdat dit per persoon verschillend is, is deze vraag is voor ons niet te beantwoorden. Alle spelers worden uitgerust met een microfoon, er is geen ringleiding aanwezig.
 • Ik heb een kaartje gekocht maar ben verhinderd, kan ik deze ruilen voor een andere voorstelling of mijn geld terugkrijgen? Nee, helaas kunnen we geen kaarten omboeken naar een andere voorstelling of het geld terugstorten.
 • Ik heb via de website een kaartje gekocht maar heb geen kaart ontvangen? Per mail (en via whatsapp als je dat hebt aangegeven) ontvang je een bevestiging van de bestelling. Daarop staat een QR code, deze QR code is je toegangsbewijs, je ontvangt daarnaast dus geen kaart.

Osse – menu bij Het Wapen van Beckum

Restaurant bij Boenders, Het wapen van Beckum serveert geheel in de sfeer van onze theatervoorstelling een Osse-menu. Hoe leuk is het met je partner, familie, vrienden of team eerst samen een hapje te eten en daarna van de voorstelling te genieten? Niet alleen voorafgaand aan de voorstellingen, de hele zomer kunt u genieten van het Osse-menu. Voor meer informatie en reserveringen: Osse-menu .

Overig

Ook minderbedeelden willen we graag de kans bieden dit spektakel mee te maken. Daarom zijn per voorstelling een aantal kaarten beschikbaar tegen gereduceerd tarief. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, stuur dan een mail naar tickets@theaterosse.nl.